Online pellets kopen? Het kan in onze webshop!

Bestel online



Zoek je een tankstation? Deze kan je hier vinden.

Tankstations

Reviews


Gemiddelde van alle reviews: 4,92/5  

Henk Snoeck
24/02/2024
Geleverd op de afgesproken dag en uur! Pallet tot aan onze stapelplaats gebracht. Ideaal! Vriendelijke chauffeur.
Reactie van VERMEIRE-DEFRUYT BVBA:
Bedankt voor de leuke reactie!

Levertermijn: 5/5 | Onthaal: 5/5 | Kwaliteit van de levering: 5/5
Gemiddelde score:        5/5
 
Nevejans Willy
24/02/2024
Online besteld , een paar dagen vooraf telefoon met leveringdatum perfecte geleverd door vriendelijke chauffeur .proficiat met jullie perfecte service !!!perfecte geleverd door chauffeur
Reactie van VERMEIRE-DEFRUYT BVBA:
Bedankt voor de leuke reactie.

Levertermijn: 5/5 | Onthaal: 5/5 | Kwaliteit van de levering: 5/5
Gemiddelde score:        5/5
 
Boudewijn
23/02/2024
Prompte levering, goede kwaliteit van pellets en zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur die de pellets kwam leveren.
Reactie van VERMEIRE-DEFRUYT BVBA:
We geven uw leuke reactie zeker door aan de chauffeur.

Levertermijn: 5/5 | Onthaal: 5/5 | Kwaliteit van de levering: 5/5
Gemiddelde score:        5/5
 
Jan B
07/02/2024
Prima producten, vlotte bestelling en levering
Reactie van VERMEIRE-DEFRUYT BVBA:
Bedankt voor uw reactie!

Levertermijn: 5/5 | Onthaal: 5/5 | Kwaliteit van de levering: 5/5
Gemiddelde score:        5/5
 
luc
20/01/2024
Levering van de pellets zoals afgesproken ; goede service bij levering ; een aanrader....
Reactie van VERMEIRE-DEFRUYT BVBA:
Bedankt

Levertermijn: 5/5 | Onthaal: 5/5 | Kwaliteit van de levering: 5/5
Gemiddelde score:        5/5
 
Paul Opsomer
20/01/2024
Perfecte organisatie, op tijd opgebeld met de melding wanneer ze komen leveren + ik woon zelf in een regio waar er gratis geleverd kan worden. Perfecte service, vriendelijke chauffeur!
Reactie van VERMEIRE-DEFRUYT BVBA:
Enorm bedankt voor uw review! Dit doet ons enorm deugd om te lezen, ik geef het zeker ook door aan desbetreffende chauffeur! ;)

Levertermijn: 5/5 | Onthaal: 5/5 | Kwaliteit van de levering: 5/5
Gemiddelde score:        5/5
 
Van Der Aa Fran├žois
20/01/2024
Zondag online pellets besteld, werd dinsdag gebeld voor afspraak levering op woensdag tussen 11 en 13 uur, levering om11h15 perfect op tijd. Zeer goede organisatie en afspraak, topservice .
Reactie van VERMEIRE-DEFRUYT BVBA:
Bedankt voor uw leuke reactie, Dit is een doel die we telkens proberen te halen. Natuurlijk hebben we verkeer en weer niet altijd in de hand en kan dit ons planning soms dwarsbomen. Het blijft wel leuk om te lezen dat onze medewerkers er steeds alles aan doen om een goede service af te leveren.

Levertermijn: 5/5 | Onthaal: 5/5 | Kwaliteit van de levering: 5/5
Gemiddelde score:        5/5
 
Bert Van Robays
20/01/2024
Topservice, zeer vriendelijk en correct.
Reactie van VERMEIRE-DEFRUYT BVBA:
Enorm bedankt voor uw feedback, dit doet ons enorm deugd om te lezen!

Levertermijn: 5/5 | Onthaal: 5/5 | Kwaliteit van de levering: 5/5
Gemiddelde score:        5/5
 
vanden berghe Jan
20/01/2024
Correcte levering van pellets in bulk! Ook mooi dat chauffeur meedenkt over het oplossen van het stofprobleem. Zeer goede service!
Reactie van VERMEIRE-DEFRUYT BVBA:
Enorm bedankt voor uw fijne feedback! We proberen inderdaad met zo min mogelijk stof in te blazen, onze pellets worden zelfs eerst nog gezeefd alvorens ze vervoerd worden naar onze klanten. Ik geef het zeker ook door aan desbetreffende chauffeur! ;)

Levertermijn: 5/5 | Onthaal: 5/5 | Kwaliteit van de levering: 5/5
Gemiddelde score:        5/5
 
Maenhout Eric
16/01/2024
Correcte levering op afgesproken tijdstip
Reactie van VERMEIRE-DEFRUYT BVBA:
Bedankt .

Levertermijn: 5/5 | Onthaal: 5/5 | Kwaliteit van de levering: 5/5
Gemiddelde score:        5/5
 

Pagina 1 / 11